ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ on SUP 2022 – Ένα από τα μεγαλύτερα SUP events στην Ελλάδα!

Μία αγαπημένη αθλητική εμπειρία, έρχεται να μας προσφέρει ξανά ο μαγικός προορισμός του Αγίου Νικολάου της Κρήτης!

Ο Αθλητικός Σύλλογος Sup-surf Ηρακλείου, η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου, ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Αγ. Νικολάου και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Αγίου Νικολάου του Δήμου Αγ. Νικολάου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, διοργανώνουν διεθνή διασυλλογικό αγώνα STAND UP PADDLING (SUP), το Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τη διοργάνωση Cliff Diving στη Λίμνη του Αγ. Νικολάου.

Πρόκειται για την 7η κατά σειρά διοργάνωση στον Άγιο Νικόλαο και έχοντας την εμπειρία των προηγουμένων ετών έχουν διαμορφωθεί όλες οι προϋποθέσεις για να βιώσουν οι συμμετέχοντες μια επίδειξη SUP υψηλών προδιαγραφών και οι επισκέπτες να απολαύσουν ένα μαγευτικό θέαμα.

Επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, θα συναντηθούν για συναρπαστικές αναμετρήσεις στην ελληνική πρωτεύουσα του SUP με βραβεία αξίας άνω των €6.000. Οι κορυφαίοι διεθνείς αθλητές και αθλήτριες Amandine Chazot, Boris Jinvresse, Bruno Hasulyo έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί αναμνηστικό συμμετοχής της εκδήλωσης, και αναμνηστικό μπλουζάκι. Σε όλους τους συμμετέχοντες των κατηγοριών που θα καταλάβουν τις τρεις πρώτες θέσεις θα απονεμηθεί μετάλλιο. 

Η διοργάνωση έχει θεσπίσει έπαθλα ύψους 6.000 € που θα μοιραστούν στους 5 πρώτους/ες στην κατηγορία μεγάλης απόστασης. Οι αθλητές αυτοί έχουν υποχρέωση συμμετοχής σε άλλο ένα αγώνα, είτε των 200μ ή στον τεχνικό. Οι 3 πρώτοι/ες με ελληνική αθλητική ιδιότητα θα μοιραστούν επιπλέον 1000€ με την ίδια υποχρέωση όπως παραπάνω. 

Το Αgios Nikolaos on SUP έχει διάρκεια 2 ημέρες, θα διεξαχθεί στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Πλάκας, Ελούντας, της Μαρίνας Αγίου Νικολάου και του Καλού Χωριού, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν. Οι τοποθεσίες, η ώρα έναρξης και οι διαδρομές ενδέχεται να αλλάξουν μέχρι και 2 ώρες πριν την κάθε εκκίνηση ή στην τεχνική ενημέρωση, οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνονται στις σελίδες της διοργάνωσης.

Το προσωρινό πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/09/2022:

  • 16:00 – 20:00 Άνοιγμα γραμματείας και παραλαβή πακέτων αθλητών στα γραφεία της ΔΑΕΑΝ στη Μαρίνα Αγίου Νικολάου – 

 

 ΣΑΒΒΑΤΟ 24/09/2022:

  • 08:00 – Άνοιγμα γραμματείας (παραλία ΕΟΤ – Kimzu)
  • 10:30 – Τεχνική ενημέρωση για τεχνικό και sprint sup
  • 11:00 – Sprint SUP
  • 12:30 – Τεχνικό SUP
  • Απονομές SUP παραλληλα με τους αγωνες
  • 19:00 – Τελικός ανδρών/γυναικών Sprint SUP στη Λίμνη Βουλισμένη – απονομές αυτών

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/09/2022:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές, το πρόγραμμα, τις διαδρομές κλπ, παρακαλούμε επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, agiosonsup.gr ή επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@agiosonsup.gr  ή στο τηλέφωνο 28410 82384-5.

——-

AGIOS NIKOLAOS ON SUP 2022 – 24 & 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

#AgiosOnSup2022 #AgiosOnSup #AgiosNikolaosCrete

——-


#PaddleForTHANOS #TillWeMeetAgain #ThanosKaraiskos

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον Θάνο Καραϊσκο.

Ποιος ήταν ο Θάνος Καραΐσκος

Ο Θάνος Καραΐσκος γεννήθηκε στις Σέρρες, ήταν αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και μετά την αποστρατία του παρέμεινε  στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο ίδιος το 2008 γνώρισε και αγάπησε το άθλημα SUP, έγινε αθλητής και πήρε μέρος σε πολλούς διεθνείς αγώνες αποσπώντας διάφορες διακρίσεις.

Το 2016 ο Θάνος Καραΐσκος μαζί με τη σύζυγό του και μία ομάδα ανθρώπων που ο ίδιος μύησε στο νερό, ίδρυσαν το Αθλητικό σωματείο Sup (Sup Surf Club Heraklion) με τις προπονήσεις να γίνονται στην παραλία Αρίνα και στη παραλία Κονάκι στο Κοκκίνη Χάνι.

Το σωματείο έχει ήδη βγάλει αρκετούς αθλητές που εκπροσωπούν το Ηράκλειο σε Ελληνικές αλλά και διεθνείς διοργανώσεις με τη Ελληνική Εθνική ομάδα.

Ο Θάνος ήταν ο πατέρας του SUP στην Κρήτη, πρωτοπόρος κι έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΔΩ

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ! ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

*Δυνατότητα ενοικίασης σανίδας SUP
Ενδιαφέρεσαι για ενοικίαση σανίδας για να πάρεις μέρος; Επικοινώνησε μαζί μας στο contact@agiosonsup.gr

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ AGIOS NIKOLAOS ON SUP – Πατήστε εδώ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: 

ΑΝΕΚ LINES, BLUESTAR FERRIES & SUPERFAST FERRIES

Έκπτωση 40% για ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πειραιά προς Ηράκλειο, με επιστροφή, για το διάστημα από 20/09 έως 28/09/2022.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:


Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Extra Suggestion: Agios Nikolaos Cliff Diving – Παράλληλο event στη Λίμνη Βουλισμένη: https://www.facebook.com/agiosnikolaoscliffdiving

Recent Posts