Το #AgiosOnSUP στο Chania IRON CHALLENGE 2019

Το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Σεπτεμβρίου οι αθλητές του Agios Nikolaos on SUP έδωσαν το δυναμικό παρόν στη Χρυσή Ακτή  Χανίων στην 6η διοργάνωση Chania Iron Challenge 2019 όπου συμμετείχαν στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Η αποστολή  του Αγίου Νικολάου αποτελούνταν από 40 άτομα εκ των οποίων οι 22 αθλητές, με πολύ καλές εμφανίσεις και σαφώς βελτιωμένη απόδοση, σαρώνοντας τις πρώτες θέσεις.

Το Σαββατοκύριακο πέραν του αγωνιστικού του χαρακτήρα ήταν απόλυτα διασκεδαστικό για τους μικρούς  μας αθλητές καθώς τέτοιες αθλητικές εμπειρίες προσφέρουν στα παιδιά μοναδικές στιγμές ατελείωτου παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς με τους συναθλητές τους εντός και εκτός νερού ενισχύοντας την ομαδικότητα και αποφορτίζοντάς τα από τους έντονους καθημερινούς ρυθμούς τους. Ευχή όλων μας η διοργάνωση αντίστοιχων αθλητικών διοργανώσεων και από άλλες πόλεις , ώστε τα παιδιά μας  να έχουν τη δυνατότητα συλλογής τέτοιων εμπειρίων.

Στα Highlights του Σαββατοκύριακου ήταν το παραδειγματικό δέσιμο της ομάδας του Αγίου Νικολάου που κάθε χρόνο κάνει τα Χανιά να μιλάνε για το Agios Nikolaos on SUP , μιας και πρόκειται για μια ομάδα όπου αθλητές, προπονητές, γονείς και συνοδοί γίνονται ένα με κοινό στόχο όλων τη χαρά των παιδιών.

Ακόμα, στα highlights την Κυριακή είχαμε την μασκότ της αποστολής μας, την  SUP Γιαγιά κα Πόπη Κοκκίνη να ανεβαίνει πρώτη φορά στη σανίδα και οι μικροί αθλητές να την αποθεώνουν για την τόλμη και τη δύναμή της. Και η Κυριακή απογειώθηκε με την πρώτη θέση της Γιάννας Ρουσσόγλου«Live Like George»  στην Fun κατηγορία γυναικών που αποτελεί για όλους μας μια γυναίκα με ατελείωτη δύναμη ψυχής και νιώθουμε τυχεροί που την έχουμε στην ομάδα μας.

Αναλυτικά οι επιτυχίες των αθλητών μας:

Κατηγορία Fun 1km, 5-8 ετών (Αγόρια)

 

ΟνοματεπωνυμοΘεση
Φαρσάρης Νίκος1
Γιακουμάκης Στέλιος2

Κατηγορία Fun 1km, 9-10 ετών (Αγόρια)

ΟνοματεπωνυμοΘεση
Φαρσάρης Μάνος1
Φιρφιρής Γιώργος2
Φιορέντζης Δημήτρης3

Κατηγορία Fun 1km, 9-10 ετών (Κορίτσια)

ΟνοματεπωνυμοΘεση
Φιρφιρή Άννα1
Σιγανού Δανάη2

Κατηγορία Fun 1km, 11-16 ετών (Κορίτσια)

ΟνοματεπωνυμοΘεση
Μυλωνάκη Ελεάννα1
Αρχαύλη Ειρήνη2
Συμινελάκη Μάρα3

Κατηγορία Fun 1km Γυναικών

ΟνοματεπωνυμοΘεση
Ρουσόγλου Γιάννα1
Αφορδακού Γιούλη2

Κατηγορία Amateur Technical 5km Ανδρών

ΟνοματεπωνυμοΘεση
Ψιμάρνης Νίκος1

Στην αποστολή του Agios Nikolaos on SUP συμμετείχαν με πολύ καλές επιδόσεις επίσης οι,

 

Ονοματεπωνυμο
Καραγιάννη Λυδία
Λουμάι Θωμάς
Μπρόκος Γιώργος
Πεδιαδίτης Γιώργος
Ρουσόγλου Χάρις
Σγουρού Δέσποινα
Τζώρτζη Τζωρτζίνα
Ορφανάκης Μιχάλης
Φαρσάρης Μιχάλης

PHOTO ALBUMS – DAY 1 & DAY 2

Recent Posts