Κοπή πίτας για τον ΙΟΑΝ και το Agios Nikolaos On SUP!

Στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου στην Μαρίνα, έγινε το Σάββατο 03/02 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου και του AGIOS NIKOLAOS ON SUP.
Η αίθουσα θεωρίας του 1ου ορόφου πλημμύρισε από παιδικές φωνές και χαμογέλα των μικρών αθλητών του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου και του AGIOS NIKOLAOS ON SUP. Παρόντες σε αυτή την πολύ όμορφη γιορτή ήταν πολλοί γονείς των αθλητών, οι προπονητές, οι μαθητές της Σχολής Ανοιχτής Θάλασσας 2017, μέλη του Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου και ο πάντα παρών σε κάθε εκδήλωση του Ομίλου μας Κος Μάνώλης Μαρκάκης από την εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ.

Ακολουθεί η ομιλία του Μιχάλη Φαρσάρη, Προέδρου της ΔΑΕΑΝ και υπευθύνου της διοργάνωσης του Agios Nikolaos On SUP:

“Ως πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ και της διοργάνωσης του Agios On SUP χαίρομαι ξεχωριστά για τη γιορτή αυτή που ενώνει τα τμήματα του ΙΟΑΝ με το νέο τμήμα του SUP. To 2017 ήταν μια εξαιρετική χρονιά που το Agios On SUP εξελίχθηκε σε μια διεθνή εκδήλωση και σε μια ακαδημία που έδωσε τη δυνατότητα σε δεκάδες άτομα να γνωρίσουν το ναυταθλητισμό.

Η πόλη μας είναι παραθαλάσσια, αλλά μεχρι τώρα είχε να προσφέρει στη νεολαία μόνο την ιστιοπλοΐα και την κολύμβηση. Η όρθια κωπηλατοσανίδα ανήκει στη διεθνή ένωση του σέρφ που εισήγαγε το σέρφ στους ολυμπιακούς αγώνες και εκκρεμεί η αίτηση και για το sup. 

Η ακαδημία έχει πρωτεύοντα στόχο το ναυταθλητισμό και δεύτερο στόχο την υποστήριξη όσων θέλουν να διακριθούν σε αθλητικές εκδηλώσεις. O συντοπίτης μας Μάνος Νερατζουλης διακρίθηκε με την πρώτη θέση στο κύπελλο της Πανελλήνιας Ένωσης για το 2017 και του αξίζουν τα συγχαρητήρια μας και οι ευχές για καλή συνέχεια στο 2018! Κερδισμένοι όμως είμαστε όλοι όσοι απολαμβάνουμε τον αθλητισμό στη θάλασσα και βγαίνουμε χαμογελώντας από αυτή.

Το 2018 βρίσκεται μπροστά μας με ακόμα περισσότερη όρεξη για διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, από τους γυμναστές Νανσυ και Θανο, που με τόση επιτυχία μεταφέρουν την αγάπη τους για τα αθλήματα του σερφ. Θα έχομε πάλι την ευκαιρία να διοργανώσουμε την εμβληματική πανελλήνια εκδήλωση στις 26-27 Μαΐου που περιλαμβάνει και μια στάση του διεθνές Eurotour. Εύχομαι σε όλους μια καλή χρονιά γεμάτη θάλασσα, υγεία, καλή πρόοδο στους μαθητές και καλή επιτυχία σε όσους επιδιώξουν διακρίσεις.”


Μετά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, ακολούθησε η απονομή των Πτυχίων στους επιτυχόντες των θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων της Σχολής Ανοιχτής Θάλασσας ,που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 01/11/2017 έως 10/12/2017. Τους καλωσορίζουμε όλους στην μεγάλη οικογένεια του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου και τους ευχόμαστε υγεία και καλές Θάλασσες.

Επιτυχόντες Σχολής Ανοιχτής Θάλασσας: Δοξανίδης Νικόλαος, Μανουσάκης Σπυρίδων, Μανιαδάκης Ιωάννης, Συλιγάρδου Ματίνα, Αρετακη Ιωάννα, Καστελιανάκης Χρήστος, Ρουμπελάκης Ιωάννης, Αμαριωτάκης Ιωάννης, Κουτσάκης Μιχαήλ, Μάλτας Μιχαήλ, Ξενάκης Ιωάννης, Τραντάς Νικόλαος, Παπαδάκης Φώτης, Τερζάκης Χαρίλαος, Αλεξανδρίδης Αντώνιος.

Ευχές σε όλους για μια χρονιά γεμάτη Υγεία, πολλές αθλητικές επιτυχίες, καλή πρόοδο στους μαθητές και να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρα και οι στόχοι που έχει θέσει ο καθένας για τον ίδιο και την οικογένεια του.
Ευχαριστούμε την επιχείρηση «ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ» για την ευγενική χορηγία τους (εκτύπωση των Πτυχίων Ανοιχτής Θάλασσας), το αρτοζαχαροπλαστειο «ΜΕΛΙΣΣΑ», για την ευγενική χορηγία των δύο εξαιρετικά γευστικών Πρωτοχρονιάτικων Πιτών, καθώς και το Super Market «eloundamarket» Κουτουλάκης Μ. – Ατσαλής Α. για την χορηγία των αναψυκτικών και ποτών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις μαμάδες και τα μέλη του Δ.Σ., του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αγίου Νικολάου για τα υπέροχα πιάτα του μπουφέ που ετοίμασαν όπως πάντα με πολύ αγάπη και μεράκι.

Εκ του Δ.Σ.

Recent Posts