Η Ακαδημία Sup του Agios On Sup συμμετείχε στο 11o Παιδικό Φεστιβάλ – SUP Event

Η Ακαδημία του Agios on Sup,  το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου 2022, συμμετείχε στο 11o Παιδικό Φεστιβάλ – SUP Event στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης (στον χώρο της πλαζ του ΕΟΤ), το οποίο διοργανώθηκε από τον ΠΑΟΔΑΝ και την περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τη ΔΑΕΑΝ.

Η Ακαδημία μας, δεν θα μπορούσε να λείψει από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε πολλά παιδιά να έρθουν να παρακολουθήσουν, αλλά και να δοκιμάσουν το άθλημα του SUP μέσα και έξω από το νερό.

Είχαμε τη χαρά να συμμετέχει μαζί μας και ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας δημιουργώντας έτσι δυνατούς δεσμούς και μία δυνατή ομάδα!

Τα παιδιά κωπηλάτησαν μαζί με τους προπονητές της Ακαδημίας SUP Γιάννα Ρουσόγλου, Δημήτρη Γρηγοράκη, τον Βαγγέλη Γρίβα από τον Ναυτικό Όμιλο Σητείας, τον Πρόεδρο ΝΑΣΑΝ Μιχάλη Φαρσάρη, έχοντας παράλληλα την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών Ελένης Γιακουμάκη και Χάρη Χνάρη.

Τα παιδιά που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να μάθουν κάποια από τα “μυστικά” του αθλήματος, διασκέδασαν, έκαναν πολλές βουτιές και το πιο σημαντικό, έφυγαν με ένα μεγάλο χαμόγελο!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς μας αθλητές που εκπροσωπούν επάξια το μέλλον της αθλητικής κοινότητας SUP.

Είναι χαρά και τιμή μας να συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και ευχόμαστε ολόψυχα κάθε χρόνο να είμαστε εκεί προσφέροντας όμορφες εμπειρίες και στιγμές στα παιδιά μας.

 

 

 

 

ΦΑΡΣΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Πρόεδρος Συλλόγου Agios on SUP

Recent Posts