ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΑΡΩΜΑ… ΧΑΒΑΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ AGIOS NIKOLAOS ON SUP!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 στο Kimzu Seaside Lounge στην Παραλία του ΕΟΤ, η καθιερωμένη γιορτή… χαβανέζικη αυτή τη φορά του AGIOS NIKOLAOS ON SUP ACADEMY της γνωστής πλέον σε όλους Ακαδημίας του AGIOS NIKOLAOS ON SUP με τον παιχνιδιάρικο τίτλο «Πάμε Χαβάη… με μια Σανίδα!».
Η εκδήλωση άρχισε στις 6 το απόγευμα της Κυριακής με την πλαζ του ΕΟΤ να βρίσκεται σε χαβανέζικους ρυθμούς! Το πάρτυ ξεκίνησε με το Aloha καλωσορίσματος και με χαβανέζικη Zumba από την εξαιρετική instructor Σοφία Κυριακάκη.

Mικροί και μεγάλοι, 150 φίλοι της Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας (S.U.P.) έδωσαν το δυναμικό παρόν. Οι μικροί Supίστες και Supίστριες του Agios Nikolaos on SUP ξεχύθηκαν με τις σανιδούλες τους στην παραλία και με παιχνίδια συνεργασίας στο νερό προσπάθησαν να δώσουν το μήνυμα «Save the Planet» και τα κατάφεραν!!!

Ακολούθησε απονομή χειροποίητων ανακυκλώσιμων μεταλλίων από καπάκια μπύρας με περιβαλλοντικά μηνύματα προστασίας της θάλασσας και του περιβάλλοντος.

Το πάρτυ συνεχίστηκε στο πάρκο του ΕΟΤ με χαβανέζικη μουσική, κέφι, άφθονο φαγητό και πορτοκαλάδες που προσέφεραν από κοινού οι οικογένειες των συμμετεχόντων, καθώς και οι χορηγοί της εκδήλωσης. Η μεγάλη κλήρωση στο τέλος, έδωσε τη δυνατότητα σε όλα τα παιδάκια να κερδίσουν όμορφα δώρα από τους δωροθέτες της εκδήλωσης!

Η μεγάλη αυτή γιορτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ Μιχάλης Φαρσάρης χωρίς τα τρία αυτά παιδιά που με πάθος και αγάπη για τα παιδιά μας και για το άθλημα κάνουν αυτή την παρέα να μεγαλώνει κάθε χρόνο και δεν είναι άλλοι από τους προπονητές μας Νάνσυ Καραΐνδρου, Γιούλη Αφορδακού και Μάνο Κολυδάκη υπό την αιγίδα του συλλόγου “Ερασιτέχνες Ψαράδες και Φίλοι Θαλάσσης Αγίου Νικολάου” και του Ναυτικού Ομίλου Αγίου Νικολάου ΝΟΑΝ.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές μας Γιάννα Ρουσόγλου, Κατερίνα Μαρκαντωνάκη, Γιάννης Μπούσδογλου, Μαρία Παγκάλου, Μαρία Δατσέρη, Μιχάλη Γαρεφαλάκη, Χαρούλα Φιρφιρή, Ειρήνη Γιακουμάκη, Γιώργο Μπρόκο, Ελιάνα Κουτουλάκη και Ευτυχία Σουλιώτου και όλους τους γονείς που με χαρά είναι πάντα στο πλευρό μας.

Πάρτε μια μικρή γεύση από Χαβάη από το φωτογραφικό φακό του φανταστικού SUPίστα- φωτογράφου Γιάννη Μπούσδογλου που τον ευχαριστούμε από καρδιάς για το φωτογραφικό υλικό!

Το AGIOS NIKOLAOS ON SUP ACADEMY και οι προπονητές τους θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τους χορηγούς BIC SPORT, Τεχνικό Γραφείο Μιχάλη Φαρσάρη, Aquila Elounda Village Hotel, Hotel Blue Palace

Και τους δωροθέτες τους, που έδωσαν χαρά με τις εκπλήξεις τους στους φανταστικούς S.U.P.ers:
Bioaroma, Κρητική Μέλισσα, Αναψυκτικά Φλοράλ, Kimzu Sea Lounge, Istron Bay Hotel, Αχινός Restaurant, Εστιατόριο «Meraki» Καλό Χωριό, «Smile cafe» Καλό Χωριό, Megamarket Φιρφιρής Α.Ε., Παιχνίδια «Βιδάκης», Μίνος, Μίνι Μίνος, Σκύβαλος Εμμανουήλ- Εμπόριο Μοτοποδηλάτων, Αno Kato Cafe, «Κουρίνος» Αθλητικά Είδη , Κουτσάκης Μιχαήλ – Παιδικά Ρούχα, «Καρτέρη» Βιβλιοπωλείο
«Πολύπλευρο» Βιβλιοπωλείο, Κορνελάκη Δέσποινα Είδη Δώρων, Το καϊκάκι – Είδη Δώρων, «Μαρκάκη» Είδη Δώρων, Πλακογιαννάκης Φαρμακείο, Mirabello shop
Motor Holidays – Αντώνης Ταμιωλάκης, Φιορέντζη Ρένα Κομμωτήριο, Στεγνοκαθαριστήριο «Ο Κύκνος», «Ο Νώντας» Εστιατόριο- Ψησταριά, «Θράκα» Ψησταριά, «Άρωμα» καφεκοπτείο
Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Μανώλη για τα δωρομελάκια του.

Recent Posts