AGIOS ON SUP ACADEMY: “PIRATE” SUP EVENT

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018 στο Kimzu Seaside Lounge στην Παραλία του ΕΟΤ, η εκδήλωση ή για την ακρίβεια γιορτή του AGIOS NIKOLAOS ON SUP ACADEMY της γνωστής πλέον σε όλους ακαδημίας του AGIOS NIKOLAOS ON SUP με τον παιχνιδιάρικο τίτλο PIRATE SUP EVENT και όχι χωρίς λόγο!

Με θέμα πειρατικό και λάβαρο την μαύρη πειρατική σημαία η εκδήλωση άρχισε στις  5 το απόγευμα της Κυριακής και μάζεψε πλήθος κόσμου, μεγάλους και παιδιά, ντυμένους με πειρατικές ενδυμασίες. Πάνω από 140 άτομα εκ των οποίων 70 παιδιά και 15 ενηλίκων SUPers, ήρθαν είτε για να συμμετάσχουν, είτε ως συνοδοί για τους μικρούς πειρατές που ξεχύθηκαν με τις SUP σανίδες στα παιχνίδια που είχε διοργανώσει το AGIOS ON SUP ACADEMY και οι διοργανωτές του Νάνσυ Καραΐνδρου, Μανος Κολυδάκης, Μιχαέλα Διαλυνά Μάιλετ και του Μιχάλη Φαρσάρη υπο την αιγίδα του συλλόγου “Ερασιτέχνες Ψαράδες και Φίλοι Θαλάσσης Αγίου Νικολάου”.

Το πάρτυ  ξεκίνησε το κυνήγι του θησαυρού με τους “πειρατές” να ξεχύνονται στη θάλασσα με σανίδες SUP της BIC sport σε αναζήτηση των στοιχείων που θα τους οδηγούσαν στο θησαυρό!

Ενώ λίγο αργότερα όλοι μαζί με τα λάφυρα από το κυνήγι του θησαυρού, σαν γνήσιοι κουρσάροι, ανέβηκαν στη μεγάλη XL σανίδα SUP της JP Australia που πρόσφερε για την εκδήλωση η Surfmarket. Όλοι ήταν νικητές αφού κατέκτησαν τη θάλασσα… μπροστά από την παραλία του ΕΟΤ :).
Το πάρτυ συνεχίστηκε στο πάρκο με φαγητά και αναψυκτικά που προσέφεραν απο κοινού οικογένεις των συμμετεχόντων, μπόλικο κέφι και ζεστή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Η μεγάλη κλήρωση στο τέλος για όλα τα παιδιά, έδωσε τη δυνατότητα στα περισσότερα να κερδίσουν μεγάλα δώρα από τους δωροθέτες της εκδήλωσης!

VIDEO

Agios Nikolaos On SUP Academy: Pirate SUP Event

Agios Nikolaos On SUP Academy: Pirate SUP Event

Publiée par Agios Nikolaos on SUP sur Jeudi 30 août 2018

Η μεγάλη αυτή γιορτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί όπως δήλωσε η προπονήτρια Νάνσυ Καραΐνδρου χωρίς την βοήθεια των Μιχάλη Φαρσάρη, πρόεδρου της ΔΑΕΑΝ και Μιχάλη Γαρεφαλάκη Διευθ. Συμβούλου της ΔΑΕΑΝ, αλλά και των εθελοντών με την πολύτιμη δράση τους: Μαρίνα Λουκάκη, Ηλιάνα Κουτουλάκη, Μαρίνα Μανιαδάκη, Νεκταρία Κουτουλάκη και πολλούς ακόμα γονείς που είναι πάντα στο πλευρό μας.

Το AGIOS ON SUP ACADEMY και οι προπονητές τους θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τους δωροθέτες τους, που έδωσαν χαρά με πολλούς “θησαυρούς” στους συμμετέχοντες:

Βιδάκης παιχνίδια, Κimzu, Μίνι Μίνος, Μίνος, Κρητική Μέλισσα, Δωδώνη παγωτά, Chill box, Tούτου cafe, Fantasia Παιχνίδια, Κουτάντος Παιδικά ρούχα, Happy Touch, Aρτοπείο Βάρδας, Glamour Αξεσουάρ,  Εσώρουχα Έλξη, Χειροποίητες Δημιουργίες Ελένη Κουνενάκη, Καρτσόλης, Καβουσανός super market, Ο φούρνος του Κάργατζη, Frozen yogurt ice cream, Accessories, Βιβλιοπωλείο bookshop, Prestige Αντιγόνη Μάντζου, Παπαδούλης Computer system, Χειροποίητες δημιουργίες Ηλιάνα Κουτουλάκη.

PHOTO GALLERY

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης για τη στήριξη και βοήθειά τους: BIC sports, Surfmarket.gr, Blue Palace Hotel, Aquila Hotel, Minos Palace Hotel.

Οι καθημερινές εξορμήσεις του συλλόγου με έμπειρους συνοδούς, θα συνεχιστούν κανονικά το φθινόπωρο και τον υπόλοιπο χρόνο, όπως και πέρυσι με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή από πέρυσι!
Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας 
https://www.facebook.com/AgiosOnSup/

Recent Posts